Χρησιμες συμβουλές


ΑΒΓΑ ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΑΛΑΤΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΕΝΙΚΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΖΥΜΗ ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ ΙΔΕΕΣ ΚΟΛΟΚΥΘΑ ΚΡΕΑΣ ΚΡΕΜΕΣ ΚΡΕΜΙΔΙΑ ΚΡΕΠΕΣ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΛΕΜΟΝΙ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΥΡΩΔΙΚΑ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΟΣΠΡΙΑ ΟΣΤΡΑΚΑ ΠΑΤΑΤΕΣ ΠΟΥΡΕΣ ΡΥΖΙ ΣΚΟΡΔΟ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΤΖΙΝΖΤΕΡ ΤΥΡΙ ΦΡΟΥΤΑ ΧΤΑΠΟΔΙ ΨΑΡΙ
Για να μη μαυρίσουν οι αγκινάρες στο βράσιμο

 Για να μη μαυρίσουν οι αγκινάρες στο βράσιμο την ώρα που βράζουν ρίξτε μέσα στην κατσαρόλα μία κουταλιά ζάχαρη και λίγο ξίδι.

Για να μην μαυρίζουν οι αγκινάρες καθώς τις καθαρίζετε

Όταν καθαρίζετε τις αγκινάρες μπορείτε να τις τρίψετε με λεμόνι και μετά να τις ρίξετε στο αλατόνερο. Έτσι δεν θα οξειδωθούν και δεν θα μαυρίσουν.