Για ένα υπέροχο βραστό αυγό κάθε φορά, βάζετε το δοχείο σας σε βράση και μετά απενεργοποιήστε τη φωτιά. Αφήστε τα αυγά σας να παραμείνουν στη θερμαινόμενη κατσαρόλα για 12 λεπτά και στη συνέχεια μεταφέρετέ τα σε κρύο νερό.
Βράζουμε τα ζυμαρικά σε κατσαρόλα με αλατισμένο νερό για όσο υποδεικνύει η συσκευασία τους. Ψιλοκόβουμε την κολοκύθα, το καρότο και μαζί με το καλαμπόκι το βράζουμε σε μια κατσαρόλα, μέχρι να μαλακώσουν. Τα σουρώνουμε και τα κρατάμε στην άκρη. Διαλέγουμε 3 βάζα και ξεκινάμε...