Για ένα υπέροχο βραστό αυγό κάθε φορά, βάζετε το δοχείο σας σε βράση και μετά απενεργοποιήστε τη φωτιά. Αφήστε τα αυγά σας να παραμείνουν στη θερμαινόμενη κατσαρόλα για 12 λεπτά και στη συνέχεια μεταφέρετέ τα σε κρύο νερό.
Η φάβα είναι ένα υπέροχο, πεντανόστιμο παρόλη την λιτότητα της συνταγής, έδεσμα.Ιδανική για την περίοδο της νηστείας αλλά και για συνοδευτικό.Η φάβα είναι από τα καλύτερα συνοδευτικά της Ελληνικής Κουζίνας, δοκιμάστε την παντρεμένη, κλασική ή βελουτέ.Οι καλύτερες ποικιλίες είναι...