Για ένα υπέροχο βραστό αυγό κάθε φορά, βάζετε το δοχείο σας σε βράση και μετά απενεργοποιήστε τη φωτιά. Αφήστε τα αυγά σας να παραμείνουν στη θερμαινόμενη κατσαρόλα για 12 λεπτά και στη συνέχεια μεταφέρετέ τα σε κρύο νερό.
Αγαπημένο λαχανόρυζο! Εύκολο,απλό και πολύ νόστιμο φαγητό. Η γιαγιά μου πάντα το έφτιαχνε με μπόλικο λεμονάκι,έτσι το συνέχισε και η μαμά και φυσικά δεν θα μπορούσα να χαλάσω εγώ την παράδοση!
Πλένουμε το λάχανο,το καθαρίζουμε από τα εξωτερικά φύλλα και το κόβουμε σε κομμάτια
Σε...