Για ένα υπέροχο βραστό αυγό κάθε φορά, βάζετε το δοχείο σας σε βράση και μετά απενεργοποιήστε τη φωτιά. Αφήστε τα αυγά σας να παραμείνουν στη θερμαινόμενη κατσαρόλα για 12 λεπτά και στη συνέχεια μεταφέρετέ τα σε κρύο νερό.
Φτιάξτε σοκολατένια γλειφιτζούρια με απλά υλικά και τα πιτσιρίκια θα γλύφουν τα δάχτυλά τους! Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί. Αφήνουμε την σοκολάτα 15 λεπτά να κρυώσει λίγο ανακατεύοντας συνέχεια και στη συνέχεια με το κουτάλι της σούπας απλώνουμε λίγη λίγη σχηματίζοντας...