Για να διατηρήσετε τα πράσινα λαχανικά σας (μαρούλια, σαλάτες, άνηθο, μαϊντανό, βασιλικό) τουλάχιστον για ένα μήνα φρέσκα και με ζωντανό χρώμα, τυλίξτε τα σε χαρτί κουζίνας και τοποθετήστε τα σε σακούλα στο ψυγείο.
Βήμα 1 Οι κατεψυγμένες, ξεφλουδισμένες, ροζ γαρίδες είναι ήδη βρασμένες και δεν χρειάζονται βράσιμο. Για να τις ξεπαγώσετε, τις βγάζετε από την κατάψυξη και τις βάζετε σε μια μεγάλη λεκάνη μέσα στην πλαστική συσκευασία τους, αν έχουν ή τις κλείνετε στεγανά μέσα σε πλαστική...