Για ένα υπέροχο βραστό αυγό κάθε φορά, βάζετε το δοχείο σας σε βράση και μετά απενεργοποιήστε τη φωτιά. Αφήστε τα αυγά σας να παραμείνουν στη θερμαινόμενη κατσαρόλα για 12 λεπτά και στη συνέχεια μεταφέρετέ τα σε κρύο νερό.
Ετοιμάζετε τη ζύμη: Βάζετε σε λεκανίτσα το αλεύρι με το αλάτι και το βούτυρο. Ανακατεύετε καλά μέχρι να έχετε ένα ζυμάρι που τρίβοντάς το θα θρυμματίζεται.Προσθέτετε τα αβγά και ζυμώνετε μέχρι να ενωθούν με τα υπόλοιπα υλικά. Βάζετε μια μια κουταλιά το γιαούρτι συνεχίζοντας το...