Για να διατηρήσετε τα πράσινα λαχανικά σας (μαρούλια, σαλάτες, άνηθο, μαϊντανό, βασιλικό) τουλάχιστον για ένα μήνα φρέσκα και με ζωντανό χρώμα, τυλίξτε τα σε χαρτί κουζίνας και τοποθετήστε τα σε σακούλα στο ψυγείο.
Βήμα 1 Προθερμαίνετε το φούρνο στους 160° C και βάζετε αντικολλητική λαδόκολλα σε 2 ταψιά.Βήμα 2 Σε ένα μπολ κοσκινίζετε το αλεύρι, την κανέλα και το μπέικιν πάουντερ.Βήμα 3 Στον κάδο του μίξερ βάζετε το βούτυρο, τη ζάχαρη και χτυπάτε σε δυνατή ταχύτητα μέχρι να αφρατέψει.Βήμα 4...