Για ένα υπέροχο βραστό αυγό κάθε φορά, βάζετε το δοχείο σας σε βράση και μετά απενεργοποιήστε τη φωτιά. Αφήστε τα αυγά σας να παραμείνουν στη θερμαινόμενη κατσαρόλα για 12 λεπτά και στη συνέχεια μεταφέρετέ τα σε κρύο νερό.
Για το κέικ κακάο με καρότο, τοποθετούμε πρώτα σε πυρίμαχο μπολ τα αυγά με τη ζάχαρη πάνω σε μια κατσαρόλα με νερό που σιγοβράζει (μπενμαρί). Με το μίξερ χειρός χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη για λίγα λεπτά έως ότου πυκνώσει και κρεμώσει καλά το μείγμα και κάνει απαλές κορυφές....