Για ένα υπέροχο βραστό αυγό κάθε φορά, βάζετε το δοχείο σας σε βράση και μετά απενεργοποιήστε τη φωτιά. Αφήστε τα αυγά σας να παραμείνουν στη θερμαινόμενη κατσαρόλα για 12 λεπτά και στη συνέχεια μεταφέρετέ τα σε κρύο νερό.
Μια συνταγή που θα εκτιμήσετε πολύ. Η πιο νόστιμη χοιρινή τηγανιά. Απολαύστε την σαν εκλεκτό μεζέ, αλλά και σαν κυρίως γεύμα. Θα την λατρέψετε! Υλικά συνταγής Για το χοιρινό700 γρ. χοιρινό μπούτι, σε μπουκιές 8 ντομάτες, τριμμένες3 μεγάλα κρεμμύδια, τριμμένα3 σκ. σκόρδο,...