Για ένα υπέροχο βραστό αυγό κάθε φορά, βάζετε το δοχείο σας σε βράση και μετά απενεργοποιήστε τη φωτιά. Αφήστε τα αυγά σας να παραμείνουν στη θερμαινόμενη κατσαρόλα για 12 λεπτά και στη συνέχεια μεταφέρετέ τα σε κρύο νερό.
Φτιάχνετε το σιρόπι: Βάζετε όλα τα υλικά μαζί σε μια μικρή κατσαρόλα σε μεσαία θερμοκρασία.Μόλις αρχίσουν να βράζουν, μετά από 1 λεπτό σβήνετε τη φωτιά και το σιρόπι είναι έτοιμο. Θα το χρησιμοποιήσετε χλιαρό.Φτιάχνετε το κανταΐφι: Προθερμαίνετε το φούρνο στους 170º C. Ξαίνετε...