Εκμέκ κανταΐφι με κρέμα σοκολάτα

Εκμέκ κανταΐφι με κρέμα σοκολάτα

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Δημήτρης Χρονόπουλος
Φτιάχνετε το σιρόπι: Βάζετε όλα τα υλικά μαζί σε μια μικρή κατσαρόλα σε μεσαία θερμοκρασία.Μόλις αρχίσουν να βράζουν, μετά από 1 λεπτό σβήνετε τη φωτιά και το σιρόπι είναι έτοιμο. Θα το χρησιμοποιήσετε χλιαρό.Φτιάχνετε το κανταΐφι: Προθερμαίνετε το φούρνο στους 170º C. Ξαίνετε...