Για ένα υπέροχο βραστό αυγό κάθε φορά, βάζετε το δοχείο σας σε βράση και μετά απενεργοποιήστε τη φωτιά. Αφήστε τα αυγά σας να παραμείνουν στη θερμαινόμενη κατσαρόλα για 12 λεπτά και στη συνέχεια μεταφέρετέ τα σε κρύο νερό.
Σε ένα βαθύ μπολ ενώνουμε τη μουστάρδα, το μέλι, το λεμόνι, το αλάτι και το πιπέρι και τα ομογενοποιούμε καλά. Με ένα αναδευτήρι χτυπάμε την κομπόστα προσθέτοντας λίγο λίγο το ελαιόλαδο μέχρι να σχηματιστεί ένα μείγμα μαλακό και κρεμώδες. Ολοκληρώνουμε προσθέτοντας τους σπόρους...