Για να διατηρήσετε τα πράσινα λαχανικά σας (μαρούλια, σαλάτες, άνηθο, μαϊντανό, βασιλικό) τουλάχιστον για ένα μήνα φρέσκα και με ζωντανό χρώμα, τυλίξτε τα σε χαρτί κουζίνας και τοποθετήστε τα σε σακούλα στο ψυγείο.
Κόβουμε το κρέας σε μερίδες, το πλένουμε, και το στεγνώνουμε με χαρτί κουζινας. Στην κατσαρόλα ρίχνουμε το λάδι να κάψει. Βάζουμε το κρέας και το σωτάρουμε.Προσθέτουμε και τα κρεμμυδάκια, να σωταριστούν και αυτά. Μετά ρίχνουμε τις ντομάτες, το μαϊντανό, αλάτι και πιπέρι, και 2...