Προετοιμάστε τα κρεμμύδια σας για να αποφύγετε τα δάκρια. Κόψτε τα κρεμμύδια στο μέσων και βάλτε τα για 1 λεπτό σε ένα μπολ με νερό και πάγο. Εναλλακτικά κόψτε τα στο μέσων και βάλτε τα στο ψυγείο τυλιγμένα σε σελοφάν για 20 λεπτά περίπου.
Σε ένα μπολ αναμιγνύετε το ελαιόλαδο, τη μουστάρδα, το χυμό λεμονιού και ανακατεύετε καλά. Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 200ο C.Στρώνετε δύο μεγάλες λαδόκολλες (κατά προτίμηση τις σκουρόχρωμες καφέ και όχι το αντικολλητικό χαρτί ψησίματος) στη λαμαρίνα του φούρνου. Ρίχνετε πάνω...