Αν δεν θέλεις να πανιάσουν κατευθείαν τα κολοκυθάκια που έκανες τηγανιτά ή τα κρέατα σου, αντί να τα βάλεις σε ένα πιάτο με χαρτοπετσέτα για να στραγγίσει το λάδι βάλτα επάνω σε μία σχάρα για λίγα λεπτά, ώστε να τρέχει το λάδι σε ένα ταψάκι.
Βράζετε το πλιγούρι σε αλατισμένο νερό και το στραγγίζετε. Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε φαρδιά κατσαρόλα και ρίχνετε τα κρεμμύδια και τις πιπεριές. Ανακατεύετε με ξύλινη κουτάλα μέχρι να μαραθούν τα λαχανικά, για 3-4 λεπτά περίπου, και προσθέτετε το πλιγούρι. Συνεχίζετε το...