Χοιρινό σιγομαγειρεμένο με μουστάρδα σιναπόσπορο και πράσινο μήλο

Χοιρινό σιγομαγειρεμένο με μουστάρδα σιναπόσπορο και πράσινο μήλο

Από την ιστοσελίδα
https://www.alexandrospapandreou.gr/gr/
Συγγραφέας
Αλέξανδρος Παρανδρέου
Σε ένα ξύλο κοπής, με ένα κοφτερό μαχαίρι, κόβετε τον χοιρινό λαιμό σε μπουκιές.Τοποθετείτε μια μεγάλη κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτετε το ελαιόλαδο.Θωρακίζετε τα κομμάτια του χοιρινού καλά από όλες τις πλευρές, να πάρουν ωραίο χρώμα, πασπαλίζοντας με...