Για ένα υπέροχο βραστό αυγό κάθε φορά, βάζετε το δοχείο σας σε βράση και μετά απενεργοποιήστε τη φωτιά. Αφήστε τα αυγά σας να παραμείνουν στη θερμαινόμενη κατσαρόλα για 12 λεπτά και στη συνέχεια μεταφέρετέ τα σε κρύο νερό.
Βήμα 1 Αναμιγνύετε σε ένα μπολ την ντομάτα, το κρεμμύδι, το χυμό λάιμ, τον κόλιανδρο, την πιπερίτσα και αλατοπίπερο και το κρατάτε στην άκρη. Ζεσταίνετε 1 κουταλιά λάδι σε ένα τηγανάκι και σοτάρετε την επιπλέον κόκκινη πιπεριά μέχρι να μαραθεί. Την αλατοπιπερώνετε και την...