Αν δεν θέλεις να πανιάσουν κατευθείαν τα κολοκυθάκια που έκανες τηγανιτά ή τα κρέατα σου, αντί να τα βάλεις σε ένα πιάτο με χαρτοπετσέτα για να στραγγίσει το λάδι βάλτα επάνω σε μία σχάρα για λίγα λεπτά, ώστε να τρέχει το λάδι σε ένα ταψάκι.
Κόβουμε τα πράσα κατά μήκος και μετά σε κομμάτια 2-3 εκατ. Τα βάζουμε σε αντικολλητικό τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο και αχνίζουμε-σοτάρουμε σε χαμηλή φωτιά να μαλακώσουν.Προσθέτουμε τις πιπεριές και ανακατεύουμε 2-3 λεπτά,στη συνέχεια το κοτόπουλο και αφήνουμε 2-3 λεπτά να ενωθούν...