Για ένα υπέροχο βραστό αυγό κάθε φορά, βάζετε το δοχείο σας σε βράση και μετά απενεργοποιήστε τη φωτιά. Αφήστε τα αυγά σας να παραμείνουν στη θερμαινόμενη κατσαρόλα για 12 λεπτά και στη συνέχεια μεταφέρετέ τα σε κρύο νερό.
Ζεσταίνουμε το λάδι και ρίχνουμε την πιπεριά, το κρεμμύδι και το σκόρδο ,και τα αφήνουμε σκεπασμένα για 10 λεπτά μέχρι να μαραθούν. Ζεσταίνουμε το λάδι και ρίχνουμε την πιπεριά, το κρεμμύδι και το σκόρδο ,και τα αφήνουμε σκεπασμένα για 10 λεπτά μέχρι να μαραθούν. Προσθέτουμε το...