ΠΑΤΑΤΟΚΕΦΤΕΔΕΣ ΜΕ ΑΡΑΚΑ ΚΑΙ ΖΑΜΠΟΝ
Βιβλίο Συνταγών
Tips
Εγκυκλοπαίδεια
Αναζητήστε συνταγές
Τυχαία αναπαραγωγή
Το Tip της ημέρας
Αν το κρέας που βράζετε παραμένει πολύ σκληρό, ρίξτε στην κατσαρόλα ένα κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πατατοκεφτέδες με αρακά και ζαμπόν
Επιστροφή
Από την ιστοσελίδα
https://www.gastronomos.gr/
Συγγραφέας
Tina Webb
Παρόλο που είναι στα καλύτερά τους όταν είναι ζεστοί, εξακολουθούν να είναι νόστιμοι, ώρες μετά, σε θερμοκρασία δωματίου
Διαβάστε όλη τη συνταγή
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΥΝΤΑΓΩΝ ΜΟΥ