Για ένα υπέροχο βραστό αυγό κάθε φορά, βάζετε το δοχείο σας σε βράση και μετά απενεργοποιήστε τη φωτιά. Αφήστε τα αυγά σας να παραμείνουν στη θερμαινόμενη κατσαρόλα για 12 λεπτά και στη συνέχεια μεταφέρετέ τα σε κρύο νερό.
Για τη σος ταχίνι Στο πολυμηχάνημα με τα μαχαίρια χτυπάμε το σκόρδο, τον μαϊντανό, το ταχίνι, τον χυμό από λεμόνι και το νερό μέχρι να γίνει το μέιγμα μας λείο σαν μία λεπτή μαγιονέζα. Αλατοπιπερώνουμε. Μιας και το κάθε ματσάκι μαϊντανού είναι διαφορετικό σε ποσότητα μπορεί να...