ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ ΜΕ ΣΑΦΡΑΝ
Βιβλίο Συνταγών
Tips
Εγκυκλοπαίδεια
Αναζητήστε συνταγές
Τυχαία αναπαραγωγή
Το Tip της ημέρας
Η σωστή θερμοκρασία για το τηγάνισμα είναι:
Σε μεσαία θερμοκρασία για τηγανητά που περιέχουν πολύ νερό, όπως πατάτες και άλλα λαχανικά.
Σε υψηλή θερμοκρασία για αλευρωμένα ή βουτυρωμένα τρόφιμα
Σε πολύ υψηλή θερμοκρασία για μικρού μεγέθους ψαρικά, όπως καλαμαράκια, κροκέτες κ.λπ.
Τα μπιφτέκια και τα κρέατα χρειάζονται δυνατή φωτιά στην αρχή και μέτρια στο τέλος.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κοτόπουλο κατσαρόλας με σαφράν
Επιστροφή
Από την ιστοσελίδα
https://www.gastronomos.gr/
Συγγραφέας
γαστονόμος
Πρόκειται για μια τυπική συνταγή της Καστίλλης, από την περιοχή της Λα Μάντσα, που βρίσκεται στο κέντρο της Ιβηρικής Χερσονήσου
Διαβάστε όλη τη συνταγή
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΥΝΤΑΓΩΝ ΜΟΥ