Για ένα υπέροχο βραστό αυγό κάθε φορά, βάζετε το δοχείο σας σε βράση και μετά απενεργοποιήστε τη φωτιά. Αφήστε τα αυγά σας να παραμείνουν στη θερμαινόμενη κατσαρόλα για 12 λεπτά και στη συνέχεια μεταφέρετέ τα σε κρύο νερό.
Διαλύουμε την μαγιά σε μια κούπα χλιαρό νερό. Σε ένα μπολ μεγάλο βάζουμε το αλεύρι, ανοίγουμε μια λακουβίτσα και ρίχνουμε την ζάχαρη, το ταχίνι, την κανέλα, το baking powder, το υπόλοιπο νερό το οποίο το έχουμε ζεστάνει και την μαγιά. Τα ζυμώνουμε όλα μαζί μέχρι να γίνει μια...