Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Βήμα 1 Βάζετε σε μια μη μεταλλική λεκάνη το ελαιόλαδο με το κρασί, το τζίντζερ και το χυμό και το ξύσμα του λεμονιού και τα χτυπάτε με το σύρμα να ομογενοποιηθούν. Προσθέτετε το κοτόπουλο και το ανακατεύετε για να πιάσει μαρινάτα παντού. Σκεπάζετε τη λεκάνη και την κρατάτε στο...