Κρατήστε μακριά απ’ τα τρόφιμα σας όπως το ρύζι και τις φακές, τα ενοχλητικά έντομα βάζοντας σε ένα αλουμινόχαρτο 1 κουταλιά της σούπας ελληνικό καφέ στο κάτω μέρος του ντουλαπιού.
Καθαρίζουμε την φάβα, την πλένουμε και την βάζουμε να βράσει σε μια κατσαρόλα με άφθονο νερό για 40 λεπτά περίπου μέχρι να μαλακώσει. Αφού βράσει την σουρώνουμε. Την βάζουμε σε ένα μπολ μαζί με το καλαμποκάλευρο (ή το σιμιγδάλι),τα ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια, το κύμινο, τον δυόσμο,...