Για ένα υπέροχο βραστό αυγό κάθε φορά, βάζετε το δοχείο σας σε βράση και μετά απενεργοποιήστε τη φωτιά. Αφήστε τα αυγά σας να παραμείνουν στη θερμαινόμενη κατσαρόλα για 12 λεπτά και στη συνέχεια μεταφέρετέ τα σε κρύο νερό.
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τις φακές,τις ξεπλένουμε με άφθονο νερό και τις βάζουμε σε μια μεγάλη κατσαρόλα
Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο ολόκληρα,τον πελτέ διαλυμένο σε λίγο νερό,την δάφνη,το λάδι,αλάτι,πιπέρι και 2-3 ποτήρια νερο
Σιγοβράζουμε,συμπληρώνοντας νερό αν χρειαστεί...