Προετοιμάστε τα κρεμμύδια σας για να αποφύγετε τα δάκρια. Κόψτε τα κρεμμύδια στο μέσων και βάλτε τα για 1 λεπτό σε ένα μπολ με νερό και πάγο. Εναλλακτικά κόψτε τα στο μέσων και βάλτε τα στο ψυγείο τυλιγμένα σε σελοφάν για 20 λεπτά περίπου.
Ετοιμάζω πρώτα τη σάλτσα αβοκάντο: Βήμα 1 Καθαρίζω το αβοκάντο από τη φλούδα και το κουκούτσι του.Βήμα 2 Το βάζω στο μπλέντερ μαζί με τα υπόλοιπα υλικά. Βήμα 3 Τα χτυπώ μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μίγμα.Βήμα 4 Βάζω τη σάλτσα στο ψυγείο μέχρι την ώρα που θα τη σερβίρω.Ετοιμάζω...