Κρατήστε μακριά απ’ τα τρόφιμα σας όπως το ρύζι και τις φακές, τα ενοχλητικά έντομα βάζοντας σε ένα αλουμινόχαρτο 1 κουταλιά της σούπας ελληνικό καφέ στο κάτω μέρος του ντουλαπιού.
Βάζετε στη φωτιά ένα βαθύ και ευρύχωρο αντικολλητικό τηγάνι να ζεσταθεί πολύ καλά και στη συνέχεια ρίχνετε το μισό ελαιόλαδο και τη γαλοπούλα. Σοτάρετε μέχρι να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές και προσθέτετε το σκόρδο.Τα δουλεύετε για λίγο μαζί και προσθέτετε τις λιαστές...