Για ένα υπέροχο βραστό αυγό κάθε φορά, βάζετε το δοχείο σας σε βράση και μετά απενεργοποιήστε τη φωτιά. Αφήστε τα αυγά σας να παραμείνουν στη θερμαινόμενη κατσαρόλα για 12 λεπτά και στη συνέχεια μεταφέρετέ τα σε κρύο νερό.
Πλένουμε, καθαρίζουμε τα καλαμάρια και τα κόβουμε σε ροδέλες. Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το λάδι και προσθέτουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο. Το αφήνουμε να ξανθύνει και ρίχνουμε τα καλαμαράκια. Τα καβουρδίζουμε, προσθέτουμε το κρασί, αφήνουμε να πίει τα υγρά του και βάζουμε και τις...