Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Ανοίγουμε με τον πλάστη τη ζύμη σε δίσκο 35 εκ. Σε αλευρωμένη λαμαρίνα ή ταψάκι απλώνουμε τη ζύμη. Απλώνουμε στη μισή ζύμη τη σάλτσα κιμά (όσο πιο στεγνή γίνεται), κόβουμε τ’ αυγά σε φέτες και τα στρώνουμε πάνω στη σάλτσα. Πασπαλίζουμε με τα τυριά. Διπλώνουμε τη ζύμη σε...