Καλτσόνε µε κιµά και βραστό αυγό

Καλτσόνε µε κιµά και βραστό αυγό

Από την ιστοσελίδα
https://www.argiro.gr/
Συγγραφέας
Αργυρώ Μπαρμπαρίγου
Ανοίγουμε με τον πλάστη τη ζύμη σε δίσκο 35 εκ. Σε αλευρωμένη λαμαρίνα ή ταψάκι απλώνουμε τη ζύμη. Απλώνουμε στη μισή ζύμη τη σάλτσα κιμά (όσο πιο στεγνή γίνεται), κόβουμε τ’ αυγά σε φέτες και τα στρώνουμε πάνω στη σάλτσα. Πασπαλίζουμε με τα τυριά. Διπλώνουμε τη ζύμη σε...