Για ένα υπέροχο βραστό αυγό κάθε φορά, βάζετε το δοχείο σας σε βράση και μετά απενεργοποιήστε τη φωτιά. Αφήστε τα αυγά σας να παραμείνουν στη θερμαινόμενη κατσαρόλα για 12 λεπτά και στη συνέχεια μεταφέρετέ τα σε κρύο νερό.
Λαχταριστή σούπα με ρύζι και λάχανο για τα κρύα του χειμώνα Σε ξύλο κοπής ψιλοκόβουμε το λάχανο και βγάζουμε τα πολύ σκληρά μέρη.Το βάζουμε σε κατσαρόλα με το κρεμμύδι και το λάδι να σοταριστεί λίγο ρίχνουμε το ρύζι το αλάτι το πιπέρι και 5 φλιτζάνια νερό με 1 κύβο ζωμό...