Για ένα υπέροχο βραστό αυγό κάθε φορά, βάζετε το δοχείο σας σε βράση και μετά απενεργοποιήστε τη φωτιά. Αφήστε τα αυγά σας να παραμείνουν στη θερμαινόμενη κατσαρόλα για 12 λεπτά και στη συνέχεια μεταφέρετέ τα σε κρύο νερό.
Σαλάτα με Ψητό Κοτόπουλο και Μανιτάρια By ΕΥΑ ΜΟΝΟΧΑΡΗ Published: October 25, 2013 ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΓΙΑ:1 (4-6 Servings) ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:10 mins ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ:30 mins ΕΤΟΙΜΟ ΣΕ:40 mins Ελαφριά σαλάτα χορταστικότατη και πεντανόστιμη! Ένα light και πλήρες γεύμα! Υλικά Για την Σαλάτα6-7...