Κρατήστε μακριά απ’ τα τρόφιμα σας όπως το ρύζι και τις φακές, τα ενοχλητικά έντομα βάζοντας σε ένα αλουμινόχαρτο 1 κουταλιά της σούπας ελληνικό καφέ στο κάτω μέρος του ντουλαπιού.
Στο μίξερ με τα μαχαίρια βάζουμε όλα τα υλικά εκτός από το ουίσκι και τα χτυπάμε για 2 με 3 λεπτά. Στη συνέχεια εξακολουθώντας να χτυπάμε ρίχνουμε και το ουίσκι σιγά-σιγά… Το λικέρ είναι έτοιμο! Το βάζουμε σε καθαρό μπουκάλι και το διατηρούμε στο ψυγείο για 2 μήνες περίπου....