Προετοιμάστε τα κρεμμύδια σας για να αποφύγετε τα δάκρια. Κόψτε τα κρεμμύδια στο μέσων και βάλτε τα για 1 λεπτό σε ένα μπολ με νερό και πάγο. Εναλλακτικά κόψτε τα στο μέσων και βάλτε τα στο ψυγείο τυλιγμένα σε σελοφάν για 20 λεπτά περίπου.
Σκέτο λουκούμι, για να τις συνδυάσετε με πικάντικο κοτόπουλο! Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουµε το βούτυρο και σοτάρουµε σε µέτρια φωτιά τα κρεµµύδια µε το σκόρδο για 15 λεπτά, µέχρι να µαλακώσουν και να χρυσίσουν. Σε ένα µπολ ρίχνουµε τις πατάτες, τα κρεµµύδια µε το βούτυρο, τη ζάχαρη,...