Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Σωταρουμε τα λαχανικά,με το σπανάκι. Βάζουμε τα τυριά τριμμένα και το αβγό.Στρώνουμε το φύλλο σε λαδωμένο ταψί βάζουμε τη γέμιση.Στρώνουμε και το άλλο φύλλο.Λαδώνουμε αν θέλουμε βάζουμε σουσάμι.Ψήνουμε στους 180 τουλάχιστον 40 λεπτά και ανάλογα το φούρνο.