Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Θρυμματίζουμε στο μπλέντερ τις φέτες ψωμιού για τοστ μαζί με την παρμεζάνα και τις φέτες τσένταρ , το θυμάρι και το κάρυ. Ψιλοκόβουμε το μπέικον και το φρέσκο κρεμμυδάκι. Βάζουμε το γάλα να βράσει όχι πολύ ίσα να ζεσταθεί. Σε μια κατσαρόλα μεγαλούτσικη βάζουμε το βούτυρο και...