Για ένα υπέροχο βραστό αυγό κάθε φορά, βάζετε το δοχείο σας σε βράση και μετά απενεργοποιήστε τη φωτιά. Αφήστε τα αυγά σας να παραμείνουν στη θερμαινόμενη κατσαρόλα για 12 λεπτά και στη συνέχεια μεταφέρετέ τα σε κρύο νερό.
Βήμα 1 Λιώνετε τη σοκολάτα με τον στιγμιαίο καφέ και το μπράντι σε μπεν μαρί (σε ένα πυρίμαχο μπολ πάνω από μια κατσαρόλα με νερό που σιγοβράζει, χωρίς ο πάτος του μπολ να αγγίζει στο νερό) ανακατεύοντάς τη συχνά. ( Η σοκολάτα δεν πρέπει ποτέ να λιώνει απευθείας στη φωτιά, γιατί...