Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Πλένουμε και καθαρίζουμε τις φράουλες από τα κοτσανάκια τους και τις πολτοποιούμε στο μούλτι. Δεν θέλουμε να γίνουν εντελώς πολτός, αλλά να κρατάνε και μερικά κομματάκια.Χτυπάμε την κρέμα (κρύα, από το ψυγείο) μέχρι να πάρουμε μια πηχτή σαντιγί.Προσθέτουμε τη ζάχαρη και τη...