Αν δεν θέλεις να πανιάσουν κατευθείαν τα κολοκυθάκια που έκανες τηγανιτά ή τα κρέατα σου, αντί να τα βάλεις σε ένα πιάτο με χαρτοπετσέτα για να στραγγίσει το λάδι βάλτα επάνω σε μία σχάρα για λίγα λεπτά, ώστε να τρέχει το λάδι σε ένα ταψάκι.
Διαδικασία Μαγειρεύουμε την κινόα σύμφωνα με τις οδηγίες στο πακέτο, στραγγίζουμε και ξεπλένουμε με κρύο νερό. Στο μεταξύ, κάνουμε μια πάστα με το βούτυρο, το τσίλι και το σκόρδο. Βάζουμε το φιλέτο στήθος κοτόπουλου σε 2 κ.γ. ελαιόλαδο και αλατοπιπερώνουμε. Το απλώνουμε σε ένα...