Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Ανακατεύουμε το αλεύρι, το νερό και το αλάτι να γίνουν μια ζύμη απαλή. Χοντροτρίβουμε τη φέτα με το πιρούνι και την ανακατεύουμε με τα χτυπημένα αβγά και το γάλα. Αλείφουμε με ελαιόλαδο ένα αντικολλητικό τηγάνι διαμέτρου 20 εκ.. Αλείφουμε τα χέρια μας με ελαιόλαδο και βάζουμε...