Οσομπούκο με μαυροδάφνη και αρωματική πολέντα

Οσομπούκο με μαυροδάφνη και αρωματική πολέντα

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ανδρέας Λαγός
Ζεσταίνετε το βούτυρο σε μια χαμηλή κατσαρόλα, προσθέτετε το κρεμμύδι, το σκόρδο, το σέλερι, το καρότο και σοτάρετε για 2-3 λεπτά, μέχρι να μαραθούν ελαφρώς. Αλατοπιπερώνετε το κρέας, το πανάρετε ελαφρά με αλεύρι και το βάζετε στην κατσαρόλα. Συνεχίζετε το σοτάρισμα για άλλα 5-8...