Σπιτικός Μπακλαβάς με αμύγδαλα

Σπιτικός Μπακλαβάς με αμύγδαλα

Από την ιστοσελίδα
https://xrysoskoufaki.gr/
Συγγραφέας
Χρυσό Σκουφάκι
Αναμίξετε αμύγδαλα, ζάχαρη, κανέλα και γαρύφαλλο.Συνδυάστε τα συστατικά σιροπιού σε μια κατσαρόλα, μόλις βράσει, σιγοβράστε για 15 λεπτά. Αφήστε στην άκρη για να κρυώσει.Βοθτυρώστε καλά το ταψί σας. Χρησιμοποίησα ένα ανοξείδωτο ταψι 25 x 30 εκ. Τοποθετήστε τα φύλλα σας στην βάση...