Για ένα υπέροχο βραστό αυγό κάθε φορά, βάζετε το δοχείο σας σε βράση και μετά απενεργοποιήστε τη φωτιά. Αφήστε τα αυγά σας να παραμείνουν στη θερμαινόμενη κατσαρόλα για 12 λεπτά και στη συνέχεια μεταφέρετέ τα σε κρύο νερό.
Ζεσταίνετε 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο σε μια μεγάλη κατσαρόλα πάνω από μέτρια φωτιά και μαγειρέψτε το κρεμμύδι μέχρι να αρχίσει να γίνετε διαφανές, περίπου 12 με 15 λεπτά, ανακατεύοντας. Σκουπίστε τον κόκορα και προσθέστε το στην κατσαρόλα, γυρίζοντας προς όλες τις πλευρές...