ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΤΗΓΑΝΗΤΕΣ
Βιβλίο Συνταγών
Tips
Εγκυκλοπαίδεια
Αναζητήστε συνταγές
Τυχαία αναπαραγωγή
Το Tip της ημέρας
Για να μη δημιουργούνται σβόλοι στο αλεύρι, ρίξτε στο μίγμα του αλευριού μια πρέζα αλάτι.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κατσικάκι με πατάτες τηγανητές - μπλουμ!
Επιστροφή
Από την ιστοσελίδα
https://www.gastronomos.gr/
Συγγραφέας
Περικλής Κοσκινάς
Κατσικάκι με πατάτες τηγανητές – μπλουμ
Διαβάστε όλη τη συνταγή
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΥΝΤΑΓΩΝ ΜΟΥ