Προετοιμάστε τα κρεμμύδια σας για να αποφύγετε τα δάκρια. Κόψτε τα κρεμμύδια στο μέσων και βάλτε τα για 1 λεπτό σε ένα μπολ με νερό και πάγο. Εναλλακτικά κόψτε τα στο μέσων και βάλτε τα στο ψυγείο τυλιγμένα σε σελοφάν για 20 λεπτά περίπου.
1. Σε ένα μπολ ρίχνουμε το ελαιόλαδο,μαυρο πιπέρι,τσίλι,αλάτι,σκόρδο,θυμάρι και ρίγανη2. Στραγγίζουμε κα ρίχνουμε τις μερικώς βρασμένες πατάτες στολ μπολ με το λάδι3. Ανακατευουμε με τα χέρια να καλυφθούν πολύ καλα οι πατατες με το μείγμα.4. Ρίχνουμε την φρυγανιά και...