Όταν βγάλετε το παστίτσιο από το φούρνο, για να κοπεί σε ωραία κομμάτια θα πρέπει να το αφήσετε τουλάχιστον 15 λεπτά να κρυώσει και μετά να το κόψετε.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200ο C και βάζουμε στο φούρνο να ζεσταθεί το ταψί που θα ψήσουμε τις πατάτες.Καθαρίζουμε και κόβουμε τις πατάτες κυδωνάτες. Τις βάζουμε σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο δροσερό νερό και τις αφήνουμε να πάρουν μια βράση.Μόλις βράσουν για 2 λεπτά τις σουρώνουμε.Βάζουμε το λάδι στο ζεστό ταψί να πάρει θερμοκρασία.Ρίχνουμε στις πατάτες το αλεύρι και τις ταρακουνάμε. Τις βάζουμε στο ταψί και τις ανακατεύουμε και κει.Τις ψήνουμε για 15 λεπτά και βγάζουμε το ταψί έξω για να μπορέσουμε να γυρίσουμε όλες τις πατάτες.Ψήνουμε για άλλα 15 λεπτά και επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία. Τέλος ψήνουμε για άλλα 15 και λογικά οι πατάτες μας θα έχουν γίνει χρυσοκίτρινες και τραγανές. Πασπαλίζουμε με όσο αλάτι θέλουμε και σερβίρουμε.
Καλή όρεξη!
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.