Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά σε μια λεκάνη και το αφήνουμε μια ωρίτσα να φουσκώσει η ζύμη Πάνω στο ζυμάρι βαζω ζαμπόν κασέρι μανιταρια καλαμποκι...ότι επιθυμεί ο καθένας...ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο 180 βαθμους 45 λεπτά περίπου