Για ένα υπέροχο βραστό αυγό κάθε φορά, βάζετε το δοχείο σας σε βράση και μετά απενεργοποιήστε τη φωτιά. Αφήστε τα αυγά σας να παραμείνουν στη θερμαινόμενη κατσαρόλα για 12 λεπτά και στη συνέχεια μεταφέρετέ τα σε κρύο νερό.
Αντί να την φτιάξετε στο τηγάνι, φτιάξτε τη στο φούρνο Για την ομελέτα Βάζουμε νερό σε μια κατσαρόλα και το αφήνουμε να βράσει.Μόλις αρχίσει να βράζει, ρίχνουμε μέσα το μπρόκολο και το ζεματάμε για 8 λεπτά.Κόβουμε το μπρόκολο και κρατάμε τις κορυφές του, γιατί αυτές θα...