Αν δεν θέλεις να πανιάσουν κατευθείαν τα κολοκυθάκια που έκανες τηγανιτά ή τα κρέατα σου, αντί να τα βάλεις σε ένα πιάτο με χαρτοπετσέτα για να στραγγίσει το λάδι βάλτα επάνω σε μία σχάρα για λίγα λεπτά, ώστε να τρέχει το λάδι σε ένα ταψάκι.
Ρίχνετε τις 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο σε κατσαρόλα και βάζετε να ζεσταθεί σε μέτρια φωτιά. Προσθέτετε τα πράσα, την ψιλοτριμμένη πιπερόριζα και μαγειρεύετε σε χαμηλή φωτιά για 15 λεπτά περίπου ώσπου να καραμελώσουν.Προσθέτετε το σκόρδο, την καυτερή πιπερίτσα και μαγειρεύετε για 2...