Για ένα υπέροχο βραστό αυγό κάθε φορά, βάζετε το δοχείο σας σε βράση και μετά απενεργοποιήστε τη φωτιά. Αφήστε τα αυγά σας να παραμείνουν στη θερμαινόμενη κατσαρόλα για 12 λεπτά και στη συνέχεια μεταφέρετέ τα σε κρύο νερό.
Πλένουμε καλά το ρύζι και το στραγγίζουμε. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το νερό με το αλάτι και μόλις βράσει προσθέτουμε το ρύζι. Από το γάλα κρατάμε 1 φλυτζάνι για να διαλύσουμε αργότερα το κορνφλάουρ. Ζεσταίνουμε το υπόλοιπο γάλα σε ένα κατσαρολάκι. Μόλις το ρύζι πιεί το νερό...